Mikroneulaus – tehokas hoitomuoto, jolla saat pehmeän ja kirkkaamman ihon luonnollisesti ja turvallisesti!

Espoon Kaupunginkalliossa sijaitseva Minnanhoitola – joka on toiminut jo yli 16 vuotta – tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kauneuspalveluita, ja yksi niistä on mikroneulaus. Mikroneulaushoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Eikö kuulostakin hienolta? Tiedätkö, miksi se on niin tehokas ja miten se tehdään?

Asiantuntijana artikkelissa on Minnanhoitolan SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula.

Kenelle ja milloin mikroneulaushoitoa suositellaan?

Mikroneulaushoitoa suositellaan erityisesti ikääntyneelle iholle ja valon vanhentamalle iholle sekä pigmenttihäiriöiden vaalentamiseksi ja arpien hoitoon.

Kenelle mikroneulaus ei sovellu?

Hoitomuoto ei sovellu ihosairauksista, sydämen toimintahäiriöistä, verenvuototaudista tai bakteeri-tai sieniperäisistä infektioista kärsiville.

Mikroneulaus on erittäin tehokas – mutta miksi?

Tiedätkö, miksi se on niin tehokas?

Mikroneulauksessa iho läpäistään ohuilla neuloilla, jolloin neulauslaitteen aikaansaamien pienien kanavien läpi kosmetiikan vaikuttavat tehoaineet imeytyvät tehokkaasti, jopa 1000 kertaa paremmin. Jos ohuet neulat ulottuvat tarpeeksi syvälle, ihoon aiheutuu hallittu trauma. Jokainen pieni reikä käynnistää reaktion, joka vapauttaa ihoon kasvutekijöitä ja kiihdyttää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Mikroneulausta kutsutaan myös kollageenin muodostusterapiaksi. Mikroneulaushoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Kumotaan vielä yleiset väärät luulot mikroneulauksesta. Mikroneulauksessa ihoon ei siis injektoida mitään, esimerkiksi botoxin kaltaisia täyteaineita, vaan vaikutusmekanismi on ihon oman kollageenituotannon stimuloiminen.

Mikroneulaus ei ole rentoutushoito, sillä läpäistessään ihon neulat aiheuttavat jonkin verran kipua. Jos asiakkaan kipukynnys on alhainen, käytössäni on lievästi puuduttava voide. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, turvota tai näyttää auringossa palaneelta. Nämä ovat merkkejä siitä, että neulat ovat läpäisseet ihon kunnolla. Hoitopäivänä ei suositella kuumaa suihkua, saunaa tai muuta runsasta hikoilua. Reiät umpeutuvat 15-45 minuutissa. Viimeistään seuraavana päivänä ihon pitäisi tuntua normaalilta ja näyttää raikkaalta ja napakalta.

Kuinka teemme mikroneulauksen hoitolassamme – ja mitä se sitten maksaa?

Neulaus Minnanhoitolassa tehdään automaattisella Micro Injector Lithium-mikroneulauskynällä, joka edustaa alan uusinta teknologiaa. Automaattineulauslaitteen hyödyt verrattuna manuaalisiin neulaustelarulliin ovat neulaus kohtisuoraan ja neulojen syvyyden säätömahdollisuus eri paksuisten ihoalueiden, kuten silmänympärysihon ja ylähuulen välillä. Micro Injector Lithiumin 12 neulainen hoitopää tekee jopa 2604 reikää sekunnissa. Hoitoon kuuluvat pintapuhdistus, kuorinta, neulauksen yhteydessä imeytettävä steriili, kosteuttava ampulli sekä rauhoittava steriili naamio. Hoidon hinta on 115€.

Mikroneulausta suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona. Neulaus tehdään silloin noin kuukauden välein. Tämän jälkeen neulauksesta voidaan pitää 6-12 kuukauden mittainen tauko, jonka aikana tulosta ylläpidetään muutamalla neulauskerralla.

Minnanhoitolassa ostaessasi viiden kerran sarjahoidon, saat kuudennen kerran veloituksetta! Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

Miksi mikroneulaus on tehokkaampi kauneushoitolassa?

Kuluttajille myytävien neulaustelarullien neulojen pituus on 0,1-0,3 milliä. Kosmetologit käyttävät hoitoloissa tyypillisesti 0,5-2 millin mittaisia neuloja. Esimerkiksi pinnallisia, hienoja juonteita neulataan noin 0,5-1 millin mittaisilla neuloilla. Hoitovaikutus syntyy kudoksen uusiutumisesta ja paksuuntumisesta johtuvasta ihon rakenteen parantumisesta.

VARAA AIKASI Minnanhoitolan mikroneulaukseen tai muuhun hoitoon. Muista tarjouksemme, jossa ostaessasi viiden kerran sarjahoidon, saat kuudennen kerran veloituksetta. Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Bisnesajattelua – sosiaalisen median mainostoimiston (https://bisnesajattelua.wordpress.com/) kanssa, asiantuntijana Minnanhoitolan SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula.

 

Viisi syytä mennä ultraääni-ihonpuhdistukseen

Oletko kyllästynyt epäpuhtaaseen ja sameaan ihoon? Haaveiletko sametinpehmeästä, kirkkaasta ja puhtaasta ihosta? Minnanhoitola suosittelee avuksi ultraääni-ihonpuhdistusta, joka on paitsi hellävarainen, myös tehokas. Tässä on viisi syytä, miksi kannattaa mennä ultraääni-ihonpuhdistukseen.

1. Puhdistus jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi

Mikäli ihosi tuntuu epätasaiselta ja haaveilet ihosta, joka on kuulas ja tasainen, on ultraääni-ihonpuhdistus suunnattu juuri sinulle. Ultraäänipuhdistus jättää ihonpinnan ihanaksi, sametinpehmeäksi.

2. Hellävarainen ja kivuton hoito

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen ja kivuton menetelmä. Hoito ei satu, vaan saat samalla rentoutua hoidon aikana. Hoito ei myöskään ole iholle liian ronski, vaan ihanan hellävarainen. Hoito on mukava hoito, joka kuorii ja kirkastaa ihon väliaineena toimivan nesteen avulla. Iho ei punoita hoidon jälkeen, kuten mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen, ainakin herkimmillä ihoilla saattaa tehdä.

3. Tehokas ihonpuhdistusmenetelmä

Ultraääni-ihonpuhdistus on tehokas ja puhdistaa ihon syvältä. Ultraäänipuhdistus tehoaa parhaiten sarjahoitona esimerkiksi kerran viikossa tehtynä yhteensä 3-6 kertaa. Toki yksikin hoitokerta hyödyttää. Asiakas voi jatkossa valita, tehdäänkö syväpuhdistus perinteisesti käsin, vai ultraäänellä. Hinta on sama.

4. Eroon epäpuhtauksista, raikas ja puhdas iho

Hoito poistaa iholta kuolleet ihosolut, mustapäät ja poistaa myös talia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja todella raikkaalta. Ultraääni- ihonpuhdistus normaalille iholle noin 3 kuukauden välein pitää ihon puhtaana.

5. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta

Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Erityisen hyvin se sopii iholle, jossa ihohuokoset ovat pienet ja mekaaninen ihonpuhdistus komedoraudalla on kivuliasta. Ihoon, jossa on paljon epäpuhtauksia, ultraäänipuhdistus kannattaa yhdistää kuitenkin mekaaniseen ihonpuhdistukseen.

Varaa aika ultraääni-ihonpuhdistukseen heti!

Minnanhoitola palvelee Sinua Espoossa (Norokuja 5 L). VARAA AIKA ultraääni-ihonpuhdistuseen HETI: soita (09) 8674 6380 (ma-pe klo 10-19) tai laita sähköpostia minna@minnanhoitola.fi milloin vain. Meiltä saat aina hyvää palvelua. Luen sähköpostia useita kertoja vuorokaudessa ja otan sähköpostitse varauksia vastaan aina esimerkiksi juhlapyhiin katsomatta. Myös myöhään illalla voi sähköpostia lähettää. Vastaan sinulle!

NYT erikoistarjouksena – kun varaat viikolla 21 ultraääni-ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon kesäkuulle, saat minkä tahansa muun hoidon -20%!

Hoidot toteuttaa vuodesta 2001 toimineen Minnanhoitolan SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula kymmenien vuosien kokemuksella ja aidolla ammattitaidolla. Minnanhoitola on rauhoittumisen keidas, jonka hoidoissa käytetään luonnonkosmetiikkaa. Otamme asiakkaat vastaan lämmöllä ja haluamme sinun viihtyvän hoitolassamme, jossa on häiriötön ja rauhallinen ympäristö ja jossa sinun viihtyvyytesi on etusijalla.

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Bisnesajattelua – sosiaalisen median mainostoimiston (https://bisnesajattelua.wordpress.com/) kanssa, asiantuntijana Minnanhoitolan SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula.

 

Haluatko saada ihosi kuntoon?
Kosmetologin vinkit ihon kotihoitoon!

Helpotusta iho-ongelmiin voit hakea ihon säännöllisestä kotihoidosta, jonka tukena kosmetologilla käynti toimii. Monet luulevat ihotyyppiään vääräksi, mikä johtaa myös vääriin tuotevalintoihin. Kosmetologi auttaa ihotyypin selvittämisessä, sekä oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Samalla säästät myös rahaa ja vältyt turhilta ostokokeiluilta. Kun oikea ihotyyppi on selvillä ja saat oikeat kotihoitotuotteet, ihon kotihoito on helppoa. Luonnonkosmetiikkavalikoima tarjoaa erinomaisia tuotevaihtoehtoja jokaiselle.

Näillä asiantuntijan vinkeillä olet askeleen lähempänä kuulaampaa, kirkkaampaa ja kauniimpaa ihoa.

1. Tunnetko ihotyyppisi vai onko sinulla väärää tietoa?

Kaikki lähtee siitä, että tunnet oman ihotyyppisi. Näin pystyt valitsemaan juuri oikeat tuotteet ihosi hoitoon, etkä mene ojasta allikkoon. Moni luulee ihotyyppiään vääräksi, sillä monesti esimerkiksi pintakuivaa ihoa luullaan rasvaiseksi. Tällöin myös tuotevalinnat eivät ole omalle ihotyypille sopivia, ja väärät, omalle ihotyypille sopimattomat tuotevalinnat voivat johtaa siihen, ettei iho ole hyvässä kunnossa.

Jos et ole varma, millainen oma ihotyyppisi on, käänny kosmetologin puoleen. Kosmetologi auttaa sinua myös oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja näin saat varmasti sellaiset tuotteet, jotka sopivat sinun ihollesi.

2. Säännöllinen hoitaminen – perusasia, joka toimii

Jokaisessa kauneuslehdessä ja blogissa kerrotaan tämä sama asia, mitä ei voi kuitenkaan olla korostamatta. Monesti käy niin, että säännöllisestä ihonhoidosta ei pidetä kiinni, vaikka se olisi tärkeää, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa. Mieti siis, hoidatko ihoasi tarpeeksi säännöllisesti.

Kun tiedät oman ihotyyppisi, pystyt oikein valituilla tuotteilla hoitamaan ihoasi kotona. Ihon puhdistaminen aamuin illoin on avainasemassa. Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Myös monista naamioista on apua paremman ihon saavuttamiseen.

3. Tutustu luonnonkosmetiikkatuotteisiin

Käyttäessäsi luonnonkosmetiikkaa vältyt altistumasta suurelle määrälle synteettisiä kemikaaleja.

Minnanhoitolassa käytetään hoidoissa ja myydään kotihoitotuotteiksi Laveran luonnonkosmetiikkaa. Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua kosmetiikkaa ja ne eivät sisällä esimerkiksi synteettisiä hajusteita, väriaineita, stabilointiaineita tai kemiallisia UV-suodattimia, eikä synteettisiä säilöntäaineita tai parabeeneja.

Lavera on luonnonkosmetiikka-alan pioneereja. Luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyy varmasti kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita.

4. Kosmetologilla käynti tukee ihon kotihoitoa

Moni miettii, miksi käydä kosmetologilla, jos ihoa voi hoitaa kotonakin.

Tässä asiantuntijan, Minnanhoitolan kosmetologin Minna Nevala-Hannulan vastaus kysymykseen:

– Kosmetologin hoidot neljännesvuosittain täydentävät kotihoitoa. Samalla on hyvä käydä näyttämässä ihoaan asiantuntijalla. Iho muuttuu vuodenaikojen mukaan. Lisäksi moni luulee ihotyyppiään vääräksi. Esimerkiksi tosi usein asiakas luulee ihonsa olevan rasvainen, vaikka se on todellisuudessa pintakuiva. Muutama näppy tai mustapää ei tee ihosta vielä rasvaista. Eli on hyvä käydä saamassa ja päivittämässä sopivat hoito-ohjeet kotiin.

Erityisvinkki kosmetologikäynnille: Oletko jo kokeillut tätä? Mikrohionnasta apua paremman ja tasaisemman ihon saavuttamiseen

Mikrohionta sopii keväällä hyvin poistamaan iholta talven pölyt ja kuolleet ihosolut. Se kirkastaa ihoa ja silottaa ihohuokosia, saaden myös verenkierron ja lymfanesteen kierron elpymään.

VARAA NYT aika kosmetologille ihon kotihoidon tueksi. Meiltä saat myös lisää vinkkejä ja asiantuntijatietoa ihon kotihoitoon sekä parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet käyntisi yhteydessä! (Yhteystiedot ylävalikon kohdasta 'Yhteystiedot').

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Bisnesajattelua – sosiaalisen median mainostoimiston (https://bisnesajattelua.wordpress.com/) kanssa, asiantuntijana Minnanhoitolan SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula.